skal jeg lese din blogg?

Jeg har tenkt litt på en ting.. Hvorfor blogger folk? Hvorfor blogger akkurat du? Er det fordi du komme på toppen av blogg.no sin liste? få masse gratis greier og status? Eller gjør du det fordi det er gøy? Blogger du for deg selv eller for andre? Jeg innrømmer at det var en periode jeg blogget og hadde mange lesere og ville komme høyere opp eller hva jeg skal si. men nå blogger jeg mer for gøy! også er det jo artig å få tilbakemeldinger av andre og få vite andre sine syns punkt. 

Jeg vil gjerne lese flere blogger. Så begrunn godt hvorfor du blogger, så tar jeg kanskje turen innom :)

 
4 kommentarer

Mariell

30.03.2012 kl.12:20

Syns det er artig å blogge ;) ta gjerne turen innom min blogg hvis du vil. :)

Malin Beathe

30.03.2012 kl.12:20

jeg blogger fordi det er gøy å ha noe å gjøre når det ikke skjer no, jeg elsker å få tilbakemeldinger, tips og råd om diverse ting også syns jeg det er utrolig gøy å besøke andre "liv" på nett å få ideer fra dem:)

d 0 n i

08.04.2012 kl.13:57

Sjekk ut min !

* I r l i n *

15.04.2012 kl.23:29

så PENT bilde Ida! du er alltid velkommen til min blogg :) Oh... Forresten, jeg har (som jeg gjør nå fremover) helt tilfeldig plukket ut en person som har kommentert på min blogg den siste måneden til å bli ukens bloggleser. Skjekk om det ble deg da... ;)

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Ljunggren

Ida Anne Ljunggren

20, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) Jeg har vært med på en utrolig reise med tv 2, sporløs. Og jeg fikk da møte min biologiske mor og familie. Så jeg vil bare si tusen takk får all støtte. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt! sjekk også ut den andre bloggen min rowe.blogg.no :)) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits