Vampyrer !

Hei og hå!

nesten med en gang jeg begynte på skolen fikk vi vite om særemne oppgaven vi skal ha i norsk. grunnen til at vi fikk vite om den så tidlig var for å gjøre oss noen tanker om hva vi ville skrive om og rekke og lese noen bøker for å ha med i oppgaven. jeg trodde jeg hadde bestemt meg, men mye fram og tilbake så endte jeg opp med å ville skrive om vampyrer! elsker twilight filmene og vampire diaries. og det har fått meg til å synes at vampyrer og slikt overnaturlig er spennende! så da ga det litt mening og skulle skrive om det i særemne oppgaven. Jeg aaner ikke hvordan jeg skal sette det opp eller hvordan jeg skal skrive om vampyrer. SÅ hvis du har noen tips så bare kom med det, da blir jeg glad! jeg holder på å lese Twilight Breaking Dawn. Boken er jo så tykk at de måtte dele filmen i to deler. Jeg har lånt et par andre bøker på skolen til denne oppgaven. men vil konsentrere meg mest om twilight siden den er så spennende! Så da er det vel egentlig bare å lese i vei da, hehe. Men kom gjerne med tips ang oppgaven altså! som sagt, da blir jeg kjempe glad! :D

 

       
Hvilken vampyr velger du? :p hehe

så hva er planene deres i helgen? :)

 


The Story sunget av Callie Torres fra Grey's Anatomy! fiin sang.

 

- kisses, ida anne :*

14 kommentarer

lorraine

25.nov.2011 kl.21:08

Denne helgen skal jeg bare slappe av. :-)

Katrine

25.nov.2011 kl.21:34

helt klart Twilight vampyrene!<3

abgfoto

25.nov.2011 kl.21:35

Tenkt meg på kino i helgen kansje! :)

victoriabsverden

25.nov.2011 kl.21:36

Hei,så fin blogg du har.

Hvis du går innom min blogg å kommenterer

på det nyeste innlegget får du tre kommentarer

tilbake :D

Deal eller ?

- Victoria

Monica ♥

25.nov.2011 kl.21:39

Jeg velger LETT bad ass Damon Salvatory <3 Herregud så deilig han er. Men ja, du skal jo ha en problemstilling, regner jeg med? Vet ikke hva du å så fall tenker jeg. Du må jo drøfte, komme med fakta osv... Kan bli en vanskelig oppgave om du skal skrive minst 5 sider sånn som vi måtte :P

Sandra

25.nov.2011 kl.21:42

edward <3 kjempefin sang! men selve episoden var bare rot

Tine Victoria

25.nov.2011 kl.21:44

lykke til, mine planer for helgen er å lese teori :-(

synne Ü

25.nov.2011 kl.21:47

Jeg er ikke overtroisk. Men vampyrer tror jeg faktisk på. God helg! :) <3

Guro

25.nov.2011 kl.21:48

Levert faktisk mitt særemne idag om nettopp Twilight! Jeg valgte å fokusere på hvorfor jeg er så hekta på Twilight etter å ha analysert bok nr 2 (som var den eneste jeg hadde på norsk siden det er så viktig i norskfaget). Måtte også bruke sekudnærlitteratur så da tok jeg litt om Stephenie Meyer og hennes idé pluss hva Twihards er!

Lykke til!

Green`a

25.nov.2011 kl.22:01

Twilight så klart

MadelenStåland

25.nov.2011 kl.22:06

Elsker Twilight, les alle bøkene, var på førpremieren av Breaking Dawn del 1. Så er nok Edward!!

ha en fin helg :)

Monica ♥

25.nov.2011 kl.22:07

Jeg skrev om reklame og fikk 5 :-) Kunne fått bedre for vi fikk sjanse til å fikse på den, men så lat som jeg var gadd jeg ikke... Hehe :-P Jeg satt og tenkte på en problemstilling for deg istad, men jeg kom ikke på noen gode... Har liksom skrudd av norsk moduset, haha! Men du klarer deg nok kjempe fint! :-)

Benedikte

25.nov.2011 kl.22:08

edward :)

 Kiyasa Bahaman

26.nov.2011 kl.13:31

sv: Kjøpte farge selv og farget det hjemme :)

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Brown

Ida Anne Brown

20, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) Jeg har vært med på en utrolig reise med tv 2, sporløs. Og jeg fikk da møte min biologiske mor og familie. Så jeg vil bare si tusen takk får all støtte. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt! sjekk også ut den andre bloggen min rowe.blogg.no :)) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits