It's time for the new one

Jeg vet det er mange twilight fans der ut! SÅ jeg lurte på om noen hadde sett den nye twilight filmen Breaking Dawn? jeg har selv ikke sett den, så dere får ikke avsløre så mye da. men jeg holder på å lese boken, og må si det jeg har lest hittil er kjempe spennende. men så er det jo ofte når man først leser en bok og ser filmen etterpå, så er boken bedre. så til dere som har sett  den, hva synes dere? jeg skal se den på søndag, så jeg gleder meg.

 

 

 

 

et par timer til jeg skal på jobb, så skal bare slappe av heelt før det er på tide med nattvakt på pavilionen. håper egentlig på en rolig kveld :p heh hva skal dere denne fredags kvelden da? : )

- suss, ida anne ;* 

Én kommentar

Kristina S-Pettersen

18.nov.2011 kl.20:03

gleder meg til å se den filmen!!

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Brown

Ida Anne Brown

19, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) Jeg har vært med på en utrolig reise med tv 2, sporløs. Og jeg fikk da møte min biologiske mor og familie. Så jeg vil bare si tusen takk får all støtte. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt! sjekk også ut den andre bloggen min rowe.blogg.no :)) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits