pictures from spain

Hei! i går lagde  faktisk broren min middag, og det skjer aldri. Det er alltid jeg som pleier det. så det synes jeg var veldig hyggelig gjort da! 

Som jeg har nevnt flere ganger var jeg i spania, uken etter påsken, eller reiste påskeaften. denne gangen var det ikke noe fylletur, som alle de andre turene har vært. men en skikkelig avslappningstur, og det var en vellykket avslappningstur. trengte å koble ut og ikke tenke på ting hjemme. tenkte jeg kunne dele noen bilder fra spania med dere .


det er noe klikk med blogg så får ikke lagt ut flere bilder, men kan prøve senere.
det var en deilig ferie!


- kisses, ida anne ;*

Én kommentar

Mattie Nishobora

15.mai.2011 kl.21:01

Hei søta. Jeg husker jeg så deg i en episode av sporløs en dag. Du er så utrolig pen og kjempe søt jente! Håper du har det fint. Ditt smil bare gir så positiv energi!

Mattie Nishobora.

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Brown

Ida Anne Brown

19, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) Jeg har vært med på en utrolig reise med tv 2, sporløs. Og jeg fikk da møte min biologiske mor og familie. Så jeg vil bare si tusen takk får all støtte. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt! sjekk også ut den andre bloggen min rowe.blogg.no :)) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits