endelig får jeg ny..

Ja nå har jeg endelig fått bestillt meg en ny mobil! mistet jo den nyeste i London, så jeg måtte bruke den gamle mobilen min, som er helt klikk invendig og utvendig. Selvom abonnement mitt ikke gikk ut før om noen mnd, men jeg klarer ikke vente så lenge med å kjøpe tlf. Men jeg håper telefonen absolutt er verdt det! bestillte en HTC Desire.har du en sånn? hva synes du om den?

gleder meg til endelig å få ny tlf, en som funker :D

 

Nå har det snart gått en uke siden jeg lovet å legge ut sporløs innlegget. Jeg har faktisk begynt på det, men det var litt mer å skrive enn det jeg hadde tenkt meg. men vurderte om jeg skulle dele det opp.
hva synes dere, skrive alt på et innlegg, eller dele opp i et par deler?

 

- kisses ida anne ;*

5 kommentarer

16.apr.2011 kl.17:21

Skrive på en innlegg:D

ingrid

17.apr.2011 kl.10:30

alt på et inlegg;<

Madeleine

17.apr.2011 kl.14:02

Jeg har den, og er veldig fornøyd :)

Elise

21.apr.2011 kl.21:20

nei, det har jeg ikke :)

Thea

28.apr.2011 kl.16:22

når kommer inlegget om SPORLØS?<3

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Brown

Ida Anne Brown

19, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) Jeg har vært med på en utrolig reise med tv 2, sporløs. Og jeg fikk da møte min biologiske mor og familie. Så jeg vil bare si tusen takk får all støtte. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt! sjekk også ut den andre bloggen min rowe.blogg.no :)) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits