Tusen takk Monica

 

Jepp i dag er det faktisk 1 april. herregud som tiden flyr. om bare noen uker nå er jeg i spania! blir deilig med litt sol og sommer (forhåpentligvis). men ja jeg hater egentlig 1 april og hele den derre aprilsnarr. Som i fjord når mamma og pappa lurte meg trill rundt med den teiteste vitsen. husker ikke helt hva det var men tror jeg akkurat hadde fått vite når jeg skulle ha oppkjøring, det var det eneste som sto i mellom jeg og lappen @ thaht moment. også lurte de meg med at alle som ikke var 20 eller noe måtte vente til de hadde fylt 20 med å ta lappen.  eller det var vertfall noe i den duren der. dum som jeg var ble jeg kjempe sur og lei meg. meen siden det var første april var det heldigvis ikke sant.
men jo appropo det med at tiden går kjempe fort. Nå er det snart et helt år siden jeg fikk lappen. men det virker absolutt ikke sånn. TIDEN FLYR!

men jeg vil bare takke Monica får at hun kunne hjelpe meg med å lage header. jeg er bare utolig dårlig til det. så Tusen takk Monica! du kan besøke bloggen hennes HER  !

 

 

 

 

- kisses, ida anne ;*

2 kommentarer

Monica Yvonne

01.apr.2011 kl.14:34

Åh, den passet bra da! :) Bare hyggelig det, søta :*

Sender deg noen flere forslag i løpet av helga :D Takk for link!:)

Haha, foreldrene dine hadde det bra morsomt i fjor :D Jeg vurderer å lure Håvard skikkelig i dag :)) Hihi!

Lea

02.apr.2011 kl.12:02

Fint desig Ida!! Kan du blogge om sporløs snart?

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Brown

Ida Anne Brown

19, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) Jeg har vært med på en utrolig reise med tv 2, sporløs. Og jeg fikk da møte min biologiske mor og familie. Så jeg vil bare si tusen takk får all støtte. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt! sjekk også ut den andre bloggen min rowe.blogg.no :)) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits