need som help!

yesyes! jeg trenger litt hjelp fra dere om en ting.
som jeg skrev får litt siden så fikk jeg veldig mange tilbake meldinger om sporløs. Noe som var kjempe koslig. og jeg vet at det har gått en stund siden det ble vist på tv. men lurte bare på om jeg skal skrive et eget innlegg om hele reisen ned til sri lanka, da jeg var der ned, og tiden etter programmet?

Q: hva synes dere? og hva vil dere i så fall at jeg skal blogge om? :)

 

 


my cute nephew<3

 

- kisses, ida anne ;*

9 kommentarer

sabrinagib

11.mar.2011 kl.18:51

tnåw, søtt bilde :) <3

Ida

11.mar.2011 kl.20:23

Ja, skriv! skriv alt du husker, jeg vil vite hvordan det var, hvordan det føltes, tankene dine og mye, mye mer :)

Silje Helen

11.mar.2011 kl.21:18

Hadde vært interessant å lese et innlegg om det ja! :) Syn jeg var en god idé, ikke sikkert alle fikk det med seg heller :)

Piriya

12.mar.2011 kl.10:16

Kom plutselig inn på bloggen din jeg, utrolig interessant :) Tror det var en god ide å skrive om hele reisen din :) Tror mange lesere ville likt det! :)

lisush

12.mar.2011 kl.21:35

det hadde vært kjempe gøy å få vite hva du følte og alt rundt situasjonen og turen din ned dit :-D

sv: tusen takk for flotte tips om hva jeg kan skrive om! :-)

ingrid

13.mar.2011 kl.09:14

blogge om sporløøs! : )

Monica Yvonne

14.mar.2011 kl.19:53

Ja, det hadde vært fantastisk om du hadde skrevet et helt innlegg om den opplevelsen, med bilder osv! Jeg vil gjerne høre mer om møtet med alle og hvordan det var generelt der nede :)

sv: Så klart likte jeg det, var utrolig rørende. Og du så bra ut på skjermen! :) Høres utrolig ut å reise til Sri Lanka og jobbe med barn og unge som sliter, håper virkelig du får til det en gang :)

Kine Samanthie Priyangika

16.mar.2011 kl.18:48

Hei frøken, hadde satt veldig stor pris på om du orka å fortelle absolutt alt om reisa nedover og ka du eventuelt måtte forbedrede d på tida før! i driv jo med samme saken som du allerede veit, og hadde satt veldig stor pris om du skreiv om det sånn at i veit litt ka i kanskje burde forvente og ikkje forvente i fremtida. håpe det va heilt fantastisk, tok opp programmet og ser det 1 gang om dagen. du e råheldig, hadde død for å være i dine sko men det e så absolutt fortjent. klem!

Ida Anne Brown

18.mar.2011 kl.20:11

Kine Samanthie Priyangika: Tusen takk får koslig tilbakemelding! jeg skal skrive et ordentlig innlegg med bilder og om hele reisen. så bare sjekk ut bloggen og følg med ^^

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Brown

Ida Anne Brown

19, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) Jeg har vært med på en utrolig reise med tv 2, sporløs. Og jeg fikk da møte min biologiske mor og familie. Så jeg vil bare si tusen takk får all støtte. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt! sjekk også ut den andre bloggen min rowe.blogg.no :)) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits