inspirasjon

Hej och ho!

så akkurat et intervju fra god kveld norge av Angelina Jolie. må bare si at jeg elsker den damen der altså. ikke bare er hun utrolig vakker. men jeg er veldig inspirert av stilen hennes, talente hennes og henne som mor. Hun har adoptert tre barn og har tre barn med Brad Pitt.  Angelina er kjent for sitt humanitære arbeid for FNs høykommissær for flyktninger. Noe jeg beundrer henne veldig mye får. Hun er en av grunnen til at jeg har kjempe lyst å jobbe med barn i utlandet og hjelpe de. Det er to grunner til at jeg har kjempe lyst til det. og den ene er som sagt Angelina Jolie den andre er at jeg har kjempe lyst å hjelpe barn og unge og vite at pga det jeg har gjort får de det litt bedre.

Dette er kvinnen jeg ser mest opp til og beundrer mest her i verden (ettre mamman min :D)

 

how cute! Angelina og eldste sønnen Maddox

Hva synes du om Angelina Jolie?
Hvem er ditt forbildet?

 

- kisses, ida anne ;*

2 kommentarer

Michelles make-up blogg

09.mar.2011 kl.23:33

Hei! Øyenskygger med skimmer i er virkelig noe for deg. Cubus selger merket "pierre renè" og der skal du bare prøve deg fram med farger:) Noen jeg anbefaler i farta er knallfarger og lyse pastellfarger. Alt med skimmer i vil bli vakkert på deg. Styr unna mørke farger, det kan se ut som du har fått deg en blåveis dersom du ikke er 100% stødig på hånda og skyggen drysser litt. Lilla og hvit sammen er også utrolig nydelig til deg. Lykke til!:)

mariaskaagen

10.mar.2011 kl.07:40

hun er nydelig! :-)

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Brown

Ida Anne Brown

19, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) Jeg har vært med på en utrolig reise med tv 2, sporløs. Og jeg fikk da møte min biologiske mor og familie. Så jeg vil bare si tusen takk får all støtte. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt! sjekk også ut den andre bloggen min rowe.blogg.no :)) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits