vil du lese mer om ..

saken min? hei og hå alle sammen. da har programmet mitt gått da. herregud å rart det er å se seg selv på tv. men skal ikke blogge så alt får mye nå. må opp tidlig på jobb som vanlig, som skal straks legge meg. meen hvis dere vil lese mer om saken min ang sporløs kan du gå inn HER. litt feedback er alltid koslig. hvis du så programmet eller leste/skal lese intervjuet med meg :))

men vil bare takke alle som har støttet meg igjenom hele denne fantastiske reisen. og det har vært et verdifult minne å ha resten av livet. takk til dere alle sammen. setter utrolig stor pris på det :)

 

god naatt!

- kisses, ida anne ;*

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Brown

Ida Anne Brown

19, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) Jeg har vært med på en utrolig reise med tv 2, sporløs. Og jeg fikk da møte min biologiske mor og familie. Så jeg vil bare si tusen takk får all støtte. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt! sjekk også ut den andre bloggen min rowe.blogg.no :)) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits