who dosen't want a guy like McDreamy!!

HOLA!

må si det var sykt deilig å trene i sta. jeg synes det er sikkelig deilig når man kjenner det. fordi da vet du at det
er en GOD grunn til det også. Jeg trente med Sara i dag, og det var faktisk ingen andre der. så vi hadde på høy musikk får å presse oss selv litt hardt! DIGG sier jeg bare!

men sitter å ser på repriser av Greys Anatomy. og legene McDreamy och McSteamy!! who dosent want a guy like McDreamy or McSteamy sier nå jeg bare :D får de som har sett på greys anatomy så vet de hvordan mcdreamy og mcsteamy er. utrolig kjekke, sjarmerendes etc.. og ikke minst leger. hahah jeg jobber selv på sykehuset i tønsberg @ the moment. og en fordel er at du kan sjekke ut alle de kjekke legene som jobber der. og det er faktisk noen altså. jeg synes det er love å ha et godt øye til vertall en kjekk lege da (a). som jeg har. skulle vært omvendt også, (but who knows:D) haha er alltid lov å drømme å finne mcdreamy!

 

McDreamy

 

McSteamywho dosent want some of that! haha

jeg synes det er lov med et lite drømmeinnlegg innimellom!

har du funnet din McDreamy? eller har du en i siktet kanskje! :D

- love,idaanne! kiss;*

2 kommentarer

Solveigen

05.feb.2011 kl.19:39

hehe. jaa. de er ikke dumme de der akkurat! :D

Lindy Kristin

05.feb.2011 kl.21:32

Jobber du på sykehuset? :)

Hva gjør du der?

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Brown

Ida Anne Brown

19, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) Jeg prøver nå finne mine biologiske foreldre i det lande jeg egentlig kommer fra, Sri Lanka. Men det er en lang og tung reise. Alle støtte og hjelp jeg kan få, setter jeg utrolig stor pris på. sjekk også ut den andre bloggen min rowe.blogg.no :)) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits