nyttårs kjolen!

hei og hå alle sammen!

vil ønske alle sammen en riktig god jul, og håper alle hadde en like koslig julaften som det jeg hadde med familien. og i dag piste vi brunch, rundt klokken 12. må bare si, det var utrolig god mat!

men nå er det bare noen dager igjen til årets største dag. altså nyttårsaften! og jeg og min bestevennine reiser til London 29 desember får å feire nyttårsaften der. og i den anledning har jeg sjekket ut nelly og andre sider får å forslag til nyttårs kjolen.men jeg fant ingen jeg likte skikkelig godt!
så hvis du vet om noen bra nettsider hvor de har mange fine kjoler gi meg gjerne linken til nettsidene dere vet om :)

tusen takk!

men nå skal jeg se enda en av julefilmene som blir sendt nu i julen. så denne kvelden blir bare avslappnings dag/kveld med verdens beste familie! så kos dere videre i julen, så blogges vi :)

- Love, ida anne ;*
NORF

 

elsker denne sangen med selveste

Bruno Mars - Killa on the run
<3

 

3 kommentarer

<3Kristina

25.des.2010 kl.20:10

ha en fin kveld :)

camiz90

26.des.2010 kl.22:46

Har du funnet deg noe kjole?

Jeg mener om du skal ha den hjemme hos deg fra nettet, så bør den være bestilt. Reiser om 3 dager du da.. aah, good tur : D Og kos deg masse på nyttårsaften!

Nadja Elise

28.des.2010 kl.18:45

Ser at du er fra Sri-Lanka! :) jeg er halv norsk og halv fra Sri-Lanka. Hehe. Fin blogg forresten :)

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Brown

Ida Anne Brown

19, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) Jeg prøver nå finne mine biologiske foreldre i det lande jeg egentlig kommer fra, Sri Lanka. Men det er en lang og tung reise. Alle støtte og hjelp jeg kan få, setter jeg utrolig stor pris på. sjekk også ut den andre bloggen min rowe.blogg.no :)) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits