Happy @ the moment. but how long will it last

joho! orker ikke blogge så veldig mye og spesielt i dag. har jobbet overtid på sykehuset i dag, fra 7 til 5. også var jeg ikke hjemme før rundt 6. en kjapp dusj og en matbit. så kan jeg slappe av litt før en ny jobb begyner. Skal jobbe for Anniken på Dons som er en bar i horten, idag! fra halvti til tre! nesten femten timer med bare jobb :o ikke rart man blir sliten da! men det blir vertfall penger ut av all denne jobbingen.

For tiden synes jeg det kommer noen bra nyheter for en gangs skyld! den ene tingen kan jeg ikke skrive om ENDA! må vente med det. men en dag neste uke skal jeg på intervju om lærlingplass i favoritt byen min OSLO :D så får krydde fingrene å håpe jeg får den ^^

 

- love, ida anne ;*

2 kommentarer

Merete

07.nov.2010 kl.10:57

har du funnet biologiske foreldre dine??

HILDE LORENTZEN

08.nov.2010 kl.23:43

Wow, så flink du er! :)

Og tusen takk for det :D

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Brown

Ida Anne Brown

19, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) Jeg prøver nå finne mine biologiske foreldre i det lande jeg egentlig kommer fra, Sri Lanka. Men det er en lang og tung reise. Alle støtte og hjelp jeg kan få, setter jeg utrolig stor pris på. sjekk også ut den andre bloggen min rowe.blogg.no :)) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits