do you know of any..?

Hei och hå! endelig en dag med fri fra jobben. men det var jo fordi jeg skulle på et møte ang lærlingplass. som jeg må innrømme at jeg ikke kommner noe særlig lenger med. eller all info er jo info som jeg tar inn. men blir veldig skuffet over at jeg kanskje ikke får den utdannelsen jeg vil. Men men må se på det lyse i livet @ the moment. er så mye jeg skal som jeg vil dele med dere, men må vente til tiden nærmer seg og jeg kan skrive litt om litt forskjellige ting jeg vil dele med dere! :D men en ting som jeg sikkert har skrivd før er LONDON tur med verdens beste, og muligens to herlige jenter til! og når på året er det best å dra og feire en stor feiring i utlande? jo selvfølgelig er det NYTTÅRSAFTEN!!! :D  jeg gleder meg som en liten unge! den turen skal kun være luxus, fun, party and more party :D haha hittil har jeg ikke hatt noen vellykket nyttårsaften som var den beste ever! og det er jo slik nyttårsaften. du skal kunne huske den dagen maange mange år etter. og når du mimrer om den skal du huske hvor gøy du hadde det! får meg og kanskje mange andre er det den viktigste dagen i året!

selv har jeg aldri vært i london, og har derfor et spørsmål til dere som har vært der!
hvor og hva heter de beste utestedene? :D var ikke værre enn det altså :))

 

har bare noen få bilder av meg og anniken på den nye pcn så bare legger ut et,
så ikke innlegget blir sååå kjedelig. men er kjedelig nok men det får duge :D

- love, ida anne ;*

2 kommentarer

linda

21.okt.2010 kl.17:22

hei:)

jeg bodde i florida i 1,8 år.

det var rimelig vanskelig å få visum til usa ja, mye papirarbeid .

tenkt å reise?

linda

21.okt.2010 kl.23:11

så spennende:)

Det lengste turistvisumet man kan få (altså å dra til usa uten noe spesiell grunn annet enn å reise rundt) er på 6 måneder. vanlig gir de 3 måneder, men man kan få 6. skal man være lengre må man ha en spesiell grunn.,i vårt tilfelle var det utdanning i usa. og da fikk vi visum helt til utdanningen var over:) du kan sende mail til ambassaden i oslo, som svarer på alle spørsmål :)

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Brown

Ida Anne Brown

18, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) Jeg prøver nå finne mine biologiske foreldre i det lande jeg egentlig kommer fra, Sri Lanka. Men det er en lang og tung reise. Alle støtte og hjelp jeg kan få, setter jeg utrolig stor pris på. sjekk også ut den andre bloggen min rowe.blogg.no :)) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits