i need som help! + Premie?

Hei å Hå alle sammen! jeg vet det går alt for lenge mellom hver gang jeg blogger. men ærlig, så hr jeg ikke så mye å blogge om lenger. skjer ikke så mye happynes i min verden for tiden. Føler at jeg får den ene dårlige beskjeden etter den andre. skulle ønske alt bare sa stopp, eller at det skjedde noe utrolig bra i livet mit får en gangs skyld. men så flaks har ikke jeg :/
Men jeg snakker om kjipe ting, så gruer jeg meg til fredag. da er nemmeldig begravelsen til Ivan, som jeg skrev litt om i forrige innlegg! Lurer på om det kommer mange og hvem som kommer? men som alle andre liker jeg absolutt ikke begravelser. klarer liksom ikke å håndtere de riktig. men er det en riktig måte å håndtee de på?

men over til noe heelt annet og hvorfor jeg trenger deres hjelp! jeg har bestemt meg får hvordan tattovering jeg skal ta. Får en vennine av meg har tegnet en utrolig fin blomst, som jeg skal prøve å få lagt ut her på bloggen. Den hadde jeg tenkt å ha på foten, men etter mye om og men fant jeg heller ut at jeg vil ha tekst/sitat på foten og den blomsttegningen på ribbeina! Meen akkurat nå klarer jeg ikke finne på eller finne ET sitat jg kunne tenkt meg. og der kommer dere inni bildet. Har du et eller flere forsalg til hva slags sitat jeg kan ha på foten? skriv det i kommentarfeltet og vinn solkort til verdi av 100kr! Men HUSK det er på foten, så kan ikke være alt får stort sitat!

HUSK også mail adr.

meen nå skal jeg lage meg noe food, før jeg skal legge meg og enda en NY dag får Jobb kommer, som alle de andre vanlige dagene :p meen trenger jo pengene til London turen i desmeber (med andre ord nyttårsaften!) gleder meg viiillt :D hihi

LYKKE TIL ALLE SAMMEN! :DD

- that's haawt, ida anne ;*Madcon - freaky like me!

 

Én kommentar

Ida

05.okt.2010 kl.22:36

Know your rights

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Meester

Ida Anne Meester

18, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) Jeg prøver nå finne mine biologiske foreldre i det lande jeg egentlig kommer fra, Sri Lanka. Men det er en lang og tung reise. Alle støtte og hjelp jeg kan få, setter jeg utrolig stor pris på. sjekk også ut den andre bloggen min rowe.blogg.no :)) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits