rest in peace

jeg vet  hvordan livet fungerer. Du blir født ung og meningen er jo å dø gammel. men det er ikke alle som gjør det uheldigvis. bestekameraten til storebroren min som jeg også har kjent siden jeg var bebis. Har alltid sett på han som en store bror. Han forlater oss alt får tidlig fra denne verden. Jeg håper  virkelig du har kommet til et bedre sted nå. Ulykken var en tragisk bilulykke og vi alle kommer til å savne deg dypt! det har ikke helt gått opp får meg så er veldig vanskelig å beskrive følelsene jeg sitter med i ordform!


men jeg kom over en sweet sang av en søøt gutt på radion her om dagen. og en annen sang jeg fikk av en vennine. dere har sikkert hørt de men det hadde ikke jeg so her it goes!


Bjørn Johan Muri - Circles

(video fra youtube)

Taylor Swift - Mine

(video fra youtube)OG foresten en ting til! jeg lurer på en bra film jeg burde se, som jeg også kan finne på nette!
har dere noen tips give me :))

- snakes, ida anne ;*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Meester

Ida Anne Meester

18, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) Jeg prøver nå finne mine biologiske foreldre i det lande jeg egentlig kommer fra, Sri Lanka. Men det er en lang og tung reise. Alle støtte og hjelp jeg kan få, setter jeg utrolig stor pris på. sjekk også ut den andre bloggen min rowe.blogg.no :)) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits