anmeldelse!

hei og hå!
yes iknow, det går laang tid for hver gang jeg blogger. meen har rett å slett ingen ting og blogge om og andre ganger gidder jeg ikke. meen tilbake til toppteksen!

Nå har jeg akkurat sett Dear John, som jeg ville se se for leenge siden men ikke sett før nå. tenkte jeg kunne fortelle dere hva jeg synes om filmen! min mening er at den var like fin som jeg trodde! en film om ekte kjærlighet mellom to mennesker hvor den ene er i militære og den andere er hjemme. Og holde kontakten ved å sende brev er jo bare så utrolig romantisk! Jeg likte denne filmen veldig godt, og er glad jeg endelig fikk sett den. men til slutt ingen tvil om at John spillt av Channing Tatum er en real kjekkas, ikke bare i denne filmen men andre filmer også. synes virkelig han passet denne rollen. han sjarmerte vertfall meg i denne rollen! hva med deg? :D

Q: hva synes dere om den?


to sanger fra filmen jeg falt helt for!

Amanda Seyfried - Little House


Joshua Radin ft Schuyler Fisk - Paperweight


men tenkte jeg skulle se sorority row nå før jeg legger meg. meen først skal jeg lage meg litt mat til filmen! :p
noen som har sett sorority row? i så fall er den bra?
snakes
- love, ida anne ;*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Meester

Ida Anne Meester

18, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) Jeg prøver nå finne mine biologiske foreldre i det lande jeg egentlig kommer fra, Sri Lanka. Men det er en lang og tung reise. Alle støtte og hjelp jeg kan få, setter jeg utrolig stor pris på. sjekk også ut den andre bloggen min rowe.blogg.no :)) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits