Barnevakt og b-day

Hei og hå alle sammen!
i know det går veldig lang tid for hver gang jeg blogger. men nå som sommerjobben har begynt for fullt er jeg veeldig sliten om dagen :p men om onsdagen hadde jeg faktisk fri så da var jeg barnevakt for Kine Linnea gullet mitt! og vi hadde en morsom og koslig da må jeg si. selvom det er jo ikke så gøy når bebiser gråter, men det var ikke så mye og gikk fort over.
og på tirsdag hadde min bestevennine bursdag. da ble hun 18år og det skal jo selvfølgelig feires i dag med mange gode venner! så må jeg fikse meg før jeg drar i b-dayen hennes! :))


god gullet mitt Kine Linnea<3


hun er den beste jeg vet om! bare se hvor nydelig hun er så skjønner du why :Dnu er det ordnings, så slenger sikkert ut et outfit innlegg etterpå
- love, ida anne :*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Meester

Ida Anne Meester

18, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) Jeg prøver nå finne mine biologiske foreldre i det lande jeg egentlig kommer fra, Sri Lanka. Men det er en lang og tung reise. Alle støtte og hjelp jeg kan få, setter jeg utrolig stor pris på. sjekk også ut den andre bloggen min rowe.blogg.no :)) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits