Beste helgen på leenge!

hei og hå alle sammen! som jeg alltid sier på hvert innlegg jeg skriver, sorry for lite blogging i det siste. men har rett og slett glemt, ikke orket og ikke hatt tid til å blogge. men nå slenger jeg inn et kjappt innlegg da!
glemmer foresten at det er sommerferie, og det er jo veldig deilig, selvom ferien er veldig lang, men jeg skal jobbe nesten hele ferien :p men trenger man penger så trenger man penger!

tilbake til overskriften!  denne helgen var jeg i bryllup til fettern min og den peneste konen hans Sandra. Siden hun er fra Sverige, skulle de ha det der. På fredagen var det grillparty, og lørdagen var den store dagen! vi var der hele helgen, men man kunne velge om man ville komme på grillfesten eller ikke. men vi ble hele helgen!
Fredagen og grillparty ble det litt for mye alkoholinntak og endte med en veldig morsom og bra kveld synes nå jeg.
Lørdagen var jeg ganske så fyllesyk. Gikk rundt å følte meg veldig dårlig halve dagen, men iknow min skyld :p
i og med at jeg var så dårlig gadd jeg ikke drikke fult så mye til maten. Men sermonien skulle være ute og de hadde veldig flaks, for det var veeldig dårlig vær, men akkurat i det sermonien skulle begynne kom solen en liten tur fram!
Sandra var bare utrolig nydelig i brudekjolen sin. hun er veldig pen til vanlig, veldig naturlig pen. og denne dagen var hennes og så smashing ut! fettern min så jo ganske handsome ut i fin dress. På festen senere fant jeg ut litt av hvert av "hemmligheter" og hadde en kjempe fin kveld selv!  og håper og tror brudeparret hadde en kjempe fin dag selv. det var foresten mange fine taler og folk gråt osv!  Meen må si det var en av de beste helgene jeg har hatt på veeeldig lenge! :)) ble kanskje litt kjedelig med så mye tekst men men that's mee.. men det ble veldig mange bra bilder. men har ikke lagt de over på pcn enda så gjør det senere. og legger derfor ut bildene her later :**

- love ida anne ;*

2 kommentarer

KIYASA BAHAMAN

20.jun.2010 kl.19:57

Hørtes ut som en kjempe gøy helg! :D
digger bloggen din

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Meester

Ida Anne Meester

18, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) Jeg prøver nå finne mine biologiske foreldre i det lande jeg egentlig kommer fra, Sri Lanka. Men det er en lang og tung reise. Alle støtte og hjelp jeg kan få, setter jeg utrolig stor pris på. sjekk også ut den andre bloggen min rowe.blogg.no :)) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits