local celebrity!

som dere vet, var jeg, Marthe, Marte, Anniken, Stine og Mads i gjengangeren og snakket med de ang det at vi ikke får lærlingplass. Og jeg har sjekket avisen hverdag om det har kommet, men neida hadde ikke det. Men så fikk jeg høre av en vennine   at det lå på nettavisen dems, så da kommer det kanskje i avisen i morgen, forhåpentligvis :))
men tenkte jeg kunne vise dere det innlegget som ble lagt ut på nette :))
bare gå inn på DENNE linken, så kan du lese hele saken:))
DENNE linken altså. Legg gjerne igjen en kommetar på innlegget til Gjengangeren, og si hva du synes om saken. Setter jeg og de andre stor pris på ! bare gå inn HER å les om saken, og legg igjen en kommentar!

men nå må jeg ringe pappa, så han forklare hvordan grillen funker. siden mamma og pappa ikke er hjemme, og jeg har veeeldig lyst på grill food. kan ikke være så vanskelig vel. ellerså får broren min, hjelpe meg :p hehe

så vi blogges later
- love, ida anne ;*

Yolanda Be Cool & DCUP - we no speak americano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Meester

Ida Anne Meester

18, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) Jeg prøver nå finne mine biologiske foreldre i det lande jeg egentlig kommer fra, Sri Lanka. Men det er en lang og tung reise. Alle støtte og hjelp jeg kan få, setter jeg utrolig stor pris på. sjekk også ut den andre bloggen min rowe.blogg.no :)) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits