konkurranse

hei og hå alle sammen!

melder meg på blogg sin konkurranse om å vinne to billetter til The Last Song ! se trailern så kan du jo si hva du synes. jeg synes at den virker veldig fin og har lyst å se den .


må bare beklage for lite blogging, men har liksom ikke så mye å blogge om for tiden og jeg gidder ikke skrive ett innlegg om hva jeg gjorde i dag og hva jeg spiste til middag. det for kjedelig for meg :p
så hvis dere har noe tips om hva jeg kan blogge om eller hva dere vil at jeg skal blogge om/lese mer om. så er det bare å fortelle meg det! :)

men nå skal jeg lage meg noe mat og se på cold case. så skal prøve å få blogget noe i morgen hvis jeg finner noe godi å blogge om :)

xxx
- ida ;*
thelastsong
Stikkord:

2 kommentarer

FRIDA - sofagriis

29.apr.2010 kl.22:42

God natt :D <3

Hanne Madeline

02.mai.2010 kl.21:50

helt enig, orker ikke blogge om jeg ikke har noe å blogge om jeg heller :)

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Dicaprio

Ida Anne Dicaprio

18, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) Jeg prøver nå finne mine biologiske foreldre i det lande jeg egentlig kommer fra, Sri Lanka. Men det er en lang og tung reise. Alle støtte og hjelp jeg kan få, setter jeg utrolig stor pris på. sjekk også ut den andre bloggen min rowe.blogg.no :)) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits