can you listen to this?

her sitter jeg da, og spiser frokost å ser på tv før jeg må på skolen. jeg vet det har blitt lite blogging i det siste, men jeg har rett og slett ikke orket etter jobb og sånt! men når jeg skal blogge får tiden, aaner jeg absolutt ikke hva jeg kan blogge om. er vel ikke så veldig morro og lese om hvordan dagen min på jobb eller skole har vært :p så hvis du har noe forsalg til hva jeg kan blogge om, so just tell me! :D

men tenkte jeg kunne legge ut noen sanger som jäg jillar :D


Bodybangers - Sunshine day


JLS - one shot


JLS - Keep youTrain - Hey Soul Sisterrekker ikke legge ut flere sanger nå. men tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra bursdagen til Liliana som var lørdag 27 mars. men det gjør jeg senere i dag om jeg rekker. etter skolen skal jeg kanskje en tur til Liliana, før jeg må hjem og lese på den dumme prøven vi har på fredag :( men nå må jeg fikse meg før jeg må løpe til bussen som jeg alltid måå :p så blogges senere. skal foresten prøve å bli flinkere til å blogge :)
- ida anne ;*

Én kommentar

Bahar D

07.apr.2010 kl.14:46

Soul sister er skikkelig fin!

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Dicaprio

Ida Anne Dicaprio

18, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) Jeg prøver nå finne mine biologiske foreldre i det lande jeg egentlig kommer fra, Sri Lanka. Men det er en lang og tung reise. Alle støtte og hjelp jeg kan få, setter jeg utrolig stor pris på. sjekk også ut den andre bloggen min rowe.blogg.no :)) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits