you just have to check it out!

jaaa!! jeg har kommet over flere sanger til The Baseballs. eller de har tatt sangene til andre og lagd en kul tvist på den.

en sang jeg likte veldig godt var denne

The Baseballs - this love

Hva synes dere?

da er vinterferien over! min ferie har bare gått til jobbing. eller jeg har jobbet hele denne uken utenom tirsdag får da hadde jeg lang kjøring. og nå er jeg eeendelig ferdig med ALT før teorprøven og oppkjøringen!! men jeg tenkte jeg skulle prøve meg på teorien på mandag eller onsdag. så helgens planer går til lesing som faen :p haha men må det hvis man vil ha lappen!

jeg har jo begynt i enda en ny jobb. på sykehuset i tønsberg! og jeg har vært på barsel avd. og da så jeg mange sykt søte ny fødte bebiser.. syykt søte. hadde lyst å ta med en hjem assa :DD haha neida. men trives godt i den nye jobben. men må si det var syykt uvant å stå opp klokken 05.30 om morningen :o hha
Q: hva har dere gjort i ferien da? :))

men nå skal jeg se på one tree hill. har hørt den nye sesongen er bra, stemmer det? :D jeg synes den virket så dårlig så jeg gadd ikke se det, men siden jeg hørte at det var bra, fikk jeg vertfall lyst å se litt på hvordan det er.
men vi blogges god natt alle :DD
- ida anne DiCaprio :*

2 kommentarer

KIYASA BAHAMAN

27.feb.2010 kl.03:16

Har bare vært med venner og sånt. Natta :)

Ida Anne Dicaprio

27.feb.2010 kl.16:56

Kiyasa Bahaman; så koslig da :))

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Dicaprio

Ida Anne Dicaprio

18, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) Jeg prøver nå finne mine biologiske foreldre i det lande jeg egentlig kommer fra, Sri Lanka. Men det er en lang og tung reise. Alle støtte og hjelp jeg kan få, setter jeg utrolig stor pris på. digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits