you just have to see it!

jeg og Marte har laget en blogg som handler om det å være adoptert og det å prøve å finne sine biologiske foreldre!
så jeg lurer jo litt på hva andre synes om adopsjon og finne sine biologiske foreldre osv. jeg vil gjerne høre deres mening og synspunkt om det.

jeg aner ikke hvordan det andre bloggen kommer til å gå. men skal prøve å oppdatere den med ting som er verdt å skrive om. så hvis dere har noen forslag om hva vi kan skrive om, så hadde det vært kjempe fint.
bare gå inn HER HER eller HER . navnet på bloggen er RowE, og hvorfor det heter det husker jeg ikke xD
vi hadde veldig dårlig fantasi til å komme på et blogg navn så endte opp ed noe tull bare hehe. men ta gjerne en tur innom og legg igjen en kommentar og si hva du synes? setter stor pris på det! :))

i dag blir det KINO. og jeg skal ENDELIG se shutter island. noen som har sett den? i så fall hva synes dere om den? :DDgleder meg som en liten unge! :DD hehe

- ida anne ;*

3 kommentarer

Irene S H ♥

21.feb.2010 kl.13:25

den har jeg ikke sett nei.

kos deg :D

h.

21.feb.2010 kl.14:15

kos deg, sett den :)

ღ Mah Style ღ

21.feb.2010 kl.14:16

//Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Brown

Ida Anne Brown

18, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) Jeg prøver nå finne mine biologiske foreldre i det lande jeg egentlig kommer fra, Sri Lanka. Men det er en lang og tung reise. Alle støtte og hjelp jeg kan få, setter jeg utrolig stor pris på. digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits