i am stupid in love, are you?

jeg er kanskje typisk girly girl. men jeg føler at en hver periode i livet, så er det en sang som passer til. enten om det er noe trist som har skjedd eller om det er noe virkelig bra! så er det alltid en sang som passer til.  en sang som du føler beskriver smerten du har f.eks. og det får meg bare til å høre på sangen enda mer. fordi jeg liker den og fordi sangen forklarer mine følelser og hvordan jeg har det på en måte.
dette skjer kanskje som oftest når jeg er lei meg eller såret.

Q:har du det sånn, noen ganger?

denne sangen her synes jeg passer utrolig bra til meg akkurat nå!

Rihanna - stupid in love


akkurat nå føler jeg meg dum, ovenfor kjørlighet. føler at jeg har blitt lurt og var bare blind og naiv. jeg kunne føle det på meg, hvordan alt kom til å enne. men min kjærlighet for han gjorde meg blind, og innrømme det ville jeg vertfall ikke.
men det er slike ting kjærligheten kan gjøre mot deg.
liten beskrivele, men ligger såå mye mer bak det!

but that's life, and it ani't easy.

men må fikse meg før jeg skal på skolen så på jobb.
blogges
- suss, ida anne ;*

2 kommentarer

Silje

17.feb.2010 kl.11:23

Hei du! Håper du får en fin onsdag!♥

MONJANA

17.feb.2010 kl.11:23

Kjenner meg godt igjen i det med at det finnes en sagnt for hver følelse/periode. Synes Rihanna har sanger som passer for de fleste følelsene som jeg går gjennom, spesielt kjærlighet enten det går bra eller ikke. Ellers hører jeg mye på VAMP og Skillet, som passer for å fart på saker og ting (som feks rydde)! Kjærlighet gjør blind, det oppdager nok de fleste en eller annen gang iløpet av livet. Om den ikke gjør blind blir man hvertfall ganske nærsynt :P

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Brown

Ida Anne Brown

18, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits