Til Russ 2010

siden jeg ikke har så mye å blogge om for tiden, tenkte jeg at jeg kunne slenge inn et innlegg til årets russ! selv kunne jeg vært russ i år og i fjor, meen jeg droppa det får heeeell no om jeg skal være svarte russ. og jaa jeg vet, jeg kunne faket rødruss, men hva er morro med det da. du må jo være EKTE rødruss!
og når jeg kan være russ blir jeg det med 94 folk, og det er jo lite gøy : p i tillegg er jeg 21 år mens de andre er 18 :p såå jeg dropper russetiden. men jeg tror ikke noen har tatt av på russetiden som russen fra Horten as! lager en gossip girl aktig side, men sladder og bilder. synd den ble lagt ned egentlig. hadde vært morsomt og se hva mer de kunne finni på skrivd der :D men jeg skjønner at jentene som det ble lagt ut bilder av ble lei seg eller såret. men kanskje ikke alle ble det. jeg aner ikke hva hensikten med kantinebloggen var, men tror egentlig ikke de mente å såre noen :)

men igjen tilbake til årets russ. klarer dere å toppe fjorårets russe sanger da! jeg likte to veldig godt! så vi får se om dere er like flinke og kreative i år da russ 2010! :)


KeSera - Si Yeah!

og smufe tema var sykt bra synes jeg ! :D

Turister i norge - evig ferie

husker jeg så de på tv, pga noe oppussings greier
ang. bussen på tv 3 eller noe tror jeg det var [ :


håper det blir noen bra russebusser med bra tema og bra musikk da!
det eneste jeg sier til Alle som er russ i 2010 er LYKKE TIL! nyt tiden, mens den er. kos dere masse i hele russen tide, men tryvan, stavanger, russekroer osv! [:

- suss,Ida ;*

3 kommentarer

Hemp-it

01.feb.2010 kl.00:24

digger sangen!

Hei, har du lyst til å lage header til oss?

Meld deg på konkurransen, vinneren får premie! :))

www.hempit.blogg.no
russ = cash

<3 Helene

01.feb.2010 kl.14:28

digger sangene utrolig godt! :)

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Fox

Ida Anne Fox

18, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits