Vil du har flere lesere på din blogg?

yes da, du leste riktig :p jeg meldte meg akkurat på en sånn side, som gjør slik at du får flere lesere eller besøkende på din side. det står faktisk på siden 100 garanterade besökare! jaa den er svensk :p men det eneste du må gjøre er å gå inn på DENNE linken. og så må du bare registrere deg, så er det gjort [ : og når du har registrert deg, går du bare inn å surfer/samler poeng! [ :
Lykke ti! ^^

grunnen til at det har blitt lite og kjedelig blogging i det siste, er fordi jeg har jobbet ganske mye i det siste. spesielt nå i juleferien. så blir lite tid til blogging. og når jeg har litt tid etter jobb, er jeg får sliten til å blogge :p
menmen. i morgen er det første skoledag i 2010! blir spennende, med et nytt år og nye muligheter. som vanlig får jeg ikke sove, men jeg begynner heldigvis ikke på skolen før klokken 2 i morgen, så kan sove ekstra lenge :D men siden jeg ikke får sove skal  jeg se et par episoder av kongen av queens, før jeg sovner (som vanlig) :p

så vi blogges søtiser, goood night
-suss,Ida ;*haha meg og søteste Vilma! <3

6 kommentarer

carolinesandelin

04.jan.2010 kl.01:13

så søt! utrolig fin kjole!

candycick

04.jan.2010 kl.01:13

Så søt blogg du har !

Jeg blir veldig glad hvis du kommenterer tilbake på min =)

Henriette

04.jan.2010 kl.02:18

Veldig fin kjole :)
SV; Nå skjønner jeg heller ingenting, har sjekket statistikken. Men anyways, hvordan får det til å bli sånn at bare trenger å trykke "HER" som du har? Jeg får det ikke til.

Maylinn Bjaaland

04.jan.2010 kl.10:04

Herlig kjole :-)
sv; takk , det er kjøpt på H&M eller cubus, er ikke helt sikker siden jeg fikk det i en gave.

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Fox

Ida Anne Fox

18, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits