har du blitt anbefalt?

da er nyttårsaften endelig her :D hehe har gledet meg veldig faktisk. får det første så gleder jeg meg til å bruke den nye kjolen som jeg er så fornøyd med (a) også blir det koslig når vi får besøk av familie fra Oslo. også kommer lille søte Vilma! :D hiihi


meg og søte Vilma på bursdagen min <3


men som jeg skrev så skulle jeg anbefale en blogg eller to. og det gjør jeg i dette innlegget. så da får du se om jeg valgte deg da! [:

Sandra er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. jeg må si at jeg liker bloggen hennes veldig godt! og jeg elsker stilen hennes. hun har utrolig mye fine klær og outfits! hun skriver bra og mixer innleggene bra med bilder. liger headeren hennes veldig godt også! [: du burde ta en titt innom bloggen hennes HERKiyasa er en 16 år gammel jente fra Skøye. jeg liker designet og headern hennes. synes hun skriver bra og har fine bilder. hun har mange fine outfits bilder . så du burde absolutt ta en titt innom bloggen hennes HER! [:


jeg hadde egentlig tenkt å ta flere, men jeg har litt dårlig tid. siden jeg må sminke meg ferdig og vi har allerede fått besøk. så kan ikke sitte her å blogge hele kvelden heller. men jeg legger ut bilde av kveldens outfits etterpå, hvis jeg rekker [:

kos dere i kveld, godt nyttår Alle Sammen! :D

- suss,Ida ;*

Én kommentar

Sandra Nilsen

01.jan.2010 kl.23:56

sv. takk, den er fra HM :)

takk for anbefalingen :)

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Fox

Ida Anne Fox

18, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits