my life is so empty without you

hei bloggen! sitter hos Liliana helt alene, fordi marte og liliana er på butikken og handler. derfor bruker jeg tiden nå til å bloggen, så tiden skal gå.


her om dagen var det en spesiell person jeg snakket med. en jeg savner utrolig mye, at du aner ikke. når jeg hørte stemmen din fikk jeg tårer i øynene. fikk ikke snakket så mye med deg, men det lille vi snakket hjalp så utrolig mye. jeg fikk sagt at jeg savner deg utrolig mye, men det var tre ord jeg ikke fikk sagt til deg som jeg vil at du skal vite. og det er at jeg elsker deg. men lover at jeg skal si det neste gang! nå når du ikke lenger er i livet mitt like mye som før merker jeg at det er noe som mangler..et rom som ikke blir fylt. ingne kan erstatte deg! 

et lite "dikt" fra meg til deg.

i just feel that something is missing. A empty room, than never can be filled. nobody can ever take your place in my heart. i pray for you everyday, and hoping that you'll someday will get it better. and that you one day will come back to us. think of all the people at home that miss you, and I think you of you everyday.

i was thinking of  the good things that we've  been through, and i realy missed it.
it's this song i am listening to, and it just bring back so many memories. when i hear it i think of you. i can feel the tears are comming. but i have to be strong for everybody around me. they can't see that all that have happened breaks me down!


Ron Pope - a drop in the oceanmen nå er de tilbake så vi blogges [:
-suss,Ida ;*

Én kommentar

jeg har endelig sagt følelsene mine for den gutten jeg liker, og han sa; jeg elsker deg.

Skriv en ny kommentar

Ida Anne Fox

Ida Anne Fox

18, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits