hvem ville du valgt?

jeg har et spørsmål til dere blogglesere. jeg har et lite dilemma. det er to telefoner jeg har utrolig lyst på men aner virkelig ikke hvilken av de to jeg skal velge.


Blackberry

blackberry
denne telefonen har jeg ønsket meg kjempe lenge, men jeg gadd ikke å bestille den fra usa osv. men når jeg fikk vite at den kom til Norge, ble jeg kjempe glad. den er greit stor, men jeg liker designet på den og  tror egentlig den er veldig bra! men det jeg ikke liker ved den, er at innholdet på den er på engelsk (sa de til meg i butikken vertfall). ikke at jeg ikke kan engelsk, men jeg er en av de som synes det er vanskelig med en ny mobile med en gang, og da er det jo greit at innholdet på den er på Norsk. men jeg tror hvis jeg kjøper den, at jeg skjønner noe av den etter hvert slik som det er med andre telefoner.
hva mener du om denne telefonen?


iphone
iphone3g
denne telefonen har jeg hatt lyst på ganske lenge egentlig. jeg har hør at den er veldig bra men også at den ikke er så bra. grunnen til at jeg ikke har såå lyst på denne telefonen lenger er fordi alle har sånn nesten, og jeg er sånn som da heller vi ha en telefon som ikke så mange har (enda).  men utenom det, så har jeg veldig lyst på den også. designet på denne tlf er ganske kult synes jeg!
Hva mener du om denne telefonen?

hvilken synes du jeg burde velge ? [:Én kommentar

Gudrun Johanne

13.nov.2009 kl.20:57

sv; det er mine negler vettu! ;D

Skriv en ny kommentar

Ida Anne

Ida Anne

17, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits