put your body on me and hold me close

hey sweety's ;*  sier bare sjekk ut denne sangen! har fått helt dilla på den. det er bare noe med denne sangen som får meg til å bare høre på den om og omigjen. teksten er utrolig søt, melodien, ALT ved denne sangen is lovly! :DChris Brown - Love Rocket

har ikke skjedde så mye jeg trenger å oppdatere med i det siste. i dag eller teknisksett i går, lørdag, var min offisielle første arbeidsdag på det sykehjemmet jeg har fått jobb! trivdes utrolig godt og digget veilederen min, hun var utrolig kul og snill :D men det var bare så utrolig uvant  å stå opp 05.15 :o men det gikk jo greit da. i dag, søndag, begynner jeg heldigvis sent, kl 14.00. så da får jeg sove lenger hehe.


må bare si at i dag er det bare 12 dager igjen til jeg har bursdag. og da blir jeg endelig 18! husker når jeg var 15 og sa til mamma "nå er det bare 3år igjen til jeg er 18". det samme sa jeg får et halvt år siden. og nå er det bare 12 dager igjen! helt utrolig hvor fort tiden går spørr du meg! selvfølgelig skal jeg ha litt feiring. siden mamma og de holder på å pusse opp stuen fikk jeg ikke lov til å ha noe der, så Sara skulle spørre faren om vi kunne låne leiligheten hans. så håper det går. så blir det bare noe vors der så byen tenker jeg. har jo ikke akkurat så mye utvalg i Horten, men skal prøve å ha det gøy! når man er med sine nærmeste og bestevenner er det vel alltid koslig. gleder meg vertfall veldig til å kunne ha alle mine nærmeste venner i den bursdagen. tenkte jeg også skulle ha et tema og det er som jeg har skrivd tidligere, Black&White. så det kommer til å se bra ut!

 

cimg0370

 

som jeg har skrevet før, så er dette min black & white kjolen jeg skal bruke på bursdagen min! så da gjenstår det bare å se, hva de andre tar på seg :)

men nå skal jeg se et par episoder av The Hills sesong 5 før jeg legger meg.

så vi blogges søtinger

suss, Ida ;*

 

2 kommentarer

Anniken Eliana Engemoen Lima

08.nov.2009 kl.00:51

elsker den kjolen, du blir lett kveldens prinsesse:D

Maria Theresa♥

08.nov.2009 kl.01:09

sv; Ja, jeg og :-P

Skriv en ny kommentar

Ida Anne

Ida Anne

17, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits