why can't love just be like in the movies

heisann alle bloggere og blogglesere :D nå er det veldig lenge siden jeg har blogget, ja jeg vet. men grunnen er fordi jeg forsatt ikke har nett. nette til naboen poppet opp så jeg bare låner det i mens :D hehe

det har skjedd så utrolig mye greier i det denne perioden hvor det har blitt lite med blogging faktisk. vet ikke om det er så mye man burde skrive om her da men.  han jeg skrev om sist...skjedde litt mye følelses messige greier der, så han droppet jeg. høres kanskje teit ut men. Hvorfor være med en gutt når du selv føler at kjemien ikke er der?
men gutter kommer og gutter går, right? det føler vertfall jeg. jeg føler at jeg bare venter på mr.perfect. that one guy that makes you smile and you can just be your self around. det er vel en gutt jeg..ja jeg vet ikke hva jeg føler eller vil når det gjelder han. Fordi når jeg er med han er han verdens beste. Å når vi sover og han holder rundt meg, vil jeg bare at vi skal ligge sånn får alltid. okei høres kanskje litt for klisje aktig ut, men mener jo ikke får alltid, men bare litt lenger enn vi pleier å ligge sånn, om dere skjønner hva jeg mener? men når jeg ikke er med han hører jeg så mye annet tull om han. så blir forvirret av  han og vet ikke hva jeg skal gjøre. men man lever vel bare en gang, og må gripe sjangsen? leve livet som om det var din siste dag! Det eneste jeg kan gjøre er vel bare vente å se hva som skjer videre?
ang. skolen så føler jeg at det går bedre. nå vil jeg bare stå på å nå det jeg vil her i livet! veien blir lang men det er vel bare å være motivert.

når jeg får ordentlig nett igjen skal jeg begynne å blogge ordentlig og ikke bare slike deppe/følelsesmessige blogginnlegg, om meg og mitt crazy liv :p men skrive om mote, sminke og sånne ting. noe dere ønsker jeg skal blogge mer om eller andre ting jeg ikke blogger om? så bare skriv det dere ønsker jeg skal blogge om i kommentarfeltet! :)

så blogges vi så fort jeg får nett.
-suss, Ida :*

2 kommentarer

Anonym

03.nov.2009 kl.17:12

utrolig koslig blogg du har!

håper allting ordner seg;) btw, er du adoptert? hvilket land er du fra? kunne du blogget litt om bakgrunnen din?:)

Ane

03.nov.2009 kl.21:27

SV: tusen takk :-D

digger headern!

Skriv en ny kommentar

Ida Anne

Ida Anne

17, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits