why is life so hard

heihei folkens! ja jeg vet har ikke blogget på kjempe lenge nå. men det er fordi jeg ikke har nett hjemme, og jeg er en sånn type person som ikke liker å sitte å blogge når jeg er hos andre. da føler jeg meg litt får asosial hahah.
selvom jeg gjør det nå da. sov hos Sara i natt, men siden hun er i dusjen så tenkte jeg at da kan jeg bare gjøre det nå :)
jeg har tatt noen outfits bilder, men har bildene på pcn hjemme så får ikke lagt ut de på en stund. men derfor tenkte jeg at jeg bare kunne lage et innlegg med masse forskjellig outfits jeg har hatt i det siste.


tenkte at jeg kunne oppdatere litt. eller det som har skjedd i det siste er vel kanskje ikke sånne ting man skriver så mye om her på bloggen. men kan prøve å formulere det litt på en annen måte da :)
har du noen gang sett/møtt en gutt som du bare synes er utrolig kjekk? også tenker du at han kan du aldri få? men plutselig en dag så skjer det..han blir din, eller i mott tilfelle så var han ikke min men, var på vei til å bli noe bra kanskje.men hvorfor skal gutter være så... ja vet ikke hva jeg skal si en gang. føler at i det siste så har jeg ødelagt noe som kunne vært veldig bra, ved å gjøre ingen ting... kanskje bare gutten som har tolket meg feil eller misforstått. men når man prøver å snakke med personen, og han kanskje ikke vil høre, hva betyr det? åh ikke vet hva jeg skal gjøre.. de gangene jeg hadde vært med han var det bare så utrolig koslig og fikk sånn følelse at jeg bare ville være med han mer. men det endret seg på fredag får han tror jeg. ikke vet jeg... vil jo egentlig bare glemme han, men har han i tankene ofte.

følte at dette kanskje ble litt deppe innlegg, men har så mye i tankene får tiden som dere sikkert skjønner ved å lese dette innlegget :p menmen.
meen tror jeg stikker å tar meg en dusj.  dag skal meg og sara ha date :D haha så dere får kose dere videre søtiser. skal prøve å få blogget de gangene jeg kan til jeg har fått nett. hehe men siden jeg er hos sara har jeg ikke så mye bilder å legge ut men.
blogges
- suss, Ida ;*


27760611234433952882n400
minner fra 2 klasse :D

4 kommentarer

Martine Ervik

12.okt.2009 kl.09:20

Så fin blogg! :-)

Sigrid (a)

16.okt.2009 kl.16:00

jeg er helt enig med deg martine - fin blogg ! :-D

adae

20.okt.2009 kl.20:48

jeg er helt motsatt! men fin blogg.

Pija

31.okt.2009 kl.10:33

Søt blogg ! =)

Skriv en ny kommentar

Ida Anne

Ida Anne

17, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits