Anbefaling av blogg

Jeg hadde helt glemt at jeg hadde lovet dere anmeldelse av blogg. men da jeg så igjenom de bloggene til dere som har meldt dere på, så var det mange fine blogger. så jeg gjør som sist og anbefaler flere enn 1 blogg :)
Her kommer de bloggene jeg vil anbefale til dere andre lesere der ute. så håper dere synes kommentarene jeg gir til disse bloggerne er bra nok da :) jeg er jo ikke noe ekspert, så bare skriver eller sier det jeg mener om deres blogger! :)


Lotte
lottizbloggno
Lotte er en kjempe søt jente fra Horten. og hun går faktisk i klassen min. og nei det er ikke derfor jeg anbefaler hennes blogg. det er fordi hun som mange andre har spurt meg om det. og hun spurte forrige gang jeg hadde slik anbefaling av blogg også, så følte jeg kunne anbefale hennes blogg nå! :)
men bloggen hennes er veldig søt. hun skriver mye bra. men hun kunne hatt flere bilder av seg selv, venner og kjærsten i innleggene. det savner jeg i bloggen din Lotte :( du kunne skrivd mer om mote, dagens outfit, hatt vs, hot or not og sånne ting. og selvfølgelig en ting til jeg liker godt på andres blogger er; Musikk! så du kan f.eks når du skriver innlegg ta med en sang på slutten eller noe sånt :) men ellers er bloggen hennes veldig bra! designet hennes likte jeg veldig godt. headern var veldig fin. så jeg synes dere burde ta turen innom bloggen til Lotte! og den finner du HER :)


Charlene
charlenemariebloggno

Charlene er en 16 år gamel jente, som skriver ganske bra. men jeg synes hun kunne brukt litt mer bilder i innleggene sine. og kanskje skrivd mer om mote, lagt ut sanger hun liker. som jeg har nevnt tidligere så liker jeg når andre blogger har bilder av dagens outfit. hun har ikke blogget så veldig lenge, men det var noe med bloggen hennes så fikk meg til å få lyst til å lese den. designet hennes falt ikke helt i smak hos meg. ikke at det ikke går an å bruke rødt, men ble kanskje litt får mye. men hun er veldig flink til å lage headere. men det jeg likte best ved bloggen hennes var innleggene, måten hun skrev på og hva hun skriver om. men som jeg skrev over så er det noe hun kan endre, og kanskje skrive mer om. men dette er altså bare min mening selvfølgelig. men synes dere skal turen innom bloggens hennes og si hva dere synes. dere kan gå inn HER :)


Jeanette
jeanettebolstadbloggno

en 19år gamel jente fra Drammen. hun virker som en super søt og koslig jente! :)
og bloggen hennes falt veldig i smak hos meg. designet hennes var super fint og søtt. innleggene hennes er veldig bra. hun skriver om ting jeg liker og lese om, og hun er veldig flink til å bruke bilder! men synes hun kunne hatt litt mer av dagens outfit og dagens eller ukens sang(er), og kanskje litt mer bilder fra forskjellige ting hun gjør med venner å sånt. disse tre tingene er noe jeg liker veldig godt ved andres blogger. men ellers liker jeg bloggen hennes veldig bra.
så dere burde også ta turen innom denne bloggen, og si hva dere synes. dere kan gå inn HER :)


Madelen
madeleeeenbloggno

Madelen er en 14år gamel jente. hun er flink til å blogge. og designet hennes er kjempe fint! likte veldig godt headern hennes! bloggen hennes generelt var veldig fin, men hun kunne kanskje skrivd litt mer om mote, vs hot or not, og sanger som hun liker og bildene hennes er veldig bra og hun er flink til å legge ut bilder i innleggene sine. men jeg synes hun kunne hatt litt mer bilder fra forskjellige ting hun gjør med venner og familien kanskje. vet ikke hvorfor men synes det er viktig å ha med i bloggen. kanskje slik at vi andre som leser bloggen din, kan få et lite innsyn i din hverdag. men uten om det jeg har nevnt nå, så er bloggen til Madelen veldig bra, og dere burde ta turen innom hennes blogg også! denne finner du HER :)


det var mange andre fine blogger jeg kom over. men jeg kunne jo ikke anbefale alle, det blir feil. men jeg kommer garantert til å ha flere anbefalinger av blogger, så da er det bare å melde seg på da! :)
men hva synes dere om disse bloggene? og hva synes dere om mine kommentarer til bloggene?
som sakt er ikke noe ekspert, bare sier det jeg føler :) hehe

Her er en sang jeg har falt helt får. den er bare utrolig søt! men det som er rart med den, er at det står at det er Jay Sean, men jeg kan ikke høre stemmen hans. kan du? Eller er det bare jeg som er helt... teit :p men hvis du går inn på youtube og ser kommentarene under så begynner man jo å lure litt da. men sangen er vertfall nydelig! Enjoy! :)
Jay Sean - you are the one


-suss,Ida ;*

13 kommentarer

madelen

25.sep.2009 kl.16:46

sv: hehe, tusen takk :)
ah, takk for at jeg ble anbefalt! :)

madelen

25.sep.2009 kl.17:05

sv: hehe, jeg også :)

Christine<3

25.sep.2009 kl.17:28

sv; i morgen får du svaret angående goodiebagen.. :D
Bra spm : )

Liv :)

25.sep.2009 kl.19:16

Sv: Tusen takk :-)

JANE

25.sep.2009 kl.19:18

SV: takk for det :)

froidan

25.sep.2009 kl.19:59

Tack, visst är dom :)
Hur hittade du till min blogg? :P

Jeanette

25.sep.2009 kl.21:17

Åhh =) Så suuupersøtt at du anbefalte meg =D Nå ble jeg skikkelig glad :D På 18 års dagen min hadde jeg noen venninner hjemme hos meg, vi spiste middag og vorshet før vi dro på byen. Jeg hadde et såkalt tema-vorsh for å gjøre det litt ekstra gøy. Det var skikkelig morro =) Du måå jo dra ut på byen når du endelig har blitt 18:D
Tusen takk for det, det var en utrolig koselig komentar å få.. Annbefaler deg å ta en liten titt innom bloggen min straks, kanskje du får deg en liten overaskelse:D

Jeanette

25.sep.2009 kl.23:49

Jeg syntes absolutt ikke du var kjip, selvfølgelig skal man si sin mening :D Det var "filmstjerne" som var tema.. skikkelig morro :D

Sandra Nilsen

25.sep.2009 kl.23:50

sv. det var superbra, du bør se forestillingen :D

Vibecke og Tonje !

26.sep.2009 kl.01:12

sv; øredobbene er kjøpt på cubus ;) 89 kroner tror jeg de kostet ..

-Vibecke

EMILIE

26.sep.2009 kl.01:37

sv: tusen takk :)

froidan

26.sep.2009 kl.09:27

Hehe okej, tack så mkt :)

MizzBelle

26.sep.2009 kl.12:37

Sv; Ntåh, tusen takk for koselig kommentar! :)

Du har lekkert design på bloggen din, kjempestilig bakgrunn!
Ha en super lørdag :)

Skriv en ny kommentar

Ida Anne

Ida Anne

17, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :) digg/digge leser denne bloggen nu:)

bloglovin bloglovin

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits