dagens blogger

ja i forrige innlegg hadde jeg en slags liten konkurranse. det var at alle som meldte seg på, eller skrev i kommentarfeltet at de ville være med på og bli anbefalt. jeg kom over mange fine blogger som jeg faktisk ikke har lagt merke til før nå. men siden jeg falt for mer enn 1 blogg, så tenkte jeg at jeg skulle anbefale flere blogger.
og her kommer de:

yuzubloggno

Kristine

det første jeg må si er; headern var veldig fin! designe er søtt, kanskje bakgrunnen litt kjedelig, men jeg synes den passet veldig fint  til bloggen hennes og vertfall headern hennes!
hun har ikke blogget så alt for lenge, men ser ut til at hun har kommet gått i gang.
hun har masse søte og koslige bilder i vert innlegg, og det liker jeg.
hun skriver ganske bra, men hun kunne hatt outfit's bilder  og vs innlegg på bloggen. utenom det liker jeg bloggen hennes veldig godt! så du burde ta en titt innom :)susannesolbergsbloggno

Susanne Solberg

Susanne er en veldig pen og søt jente, og bloggen til hennes falt veldig i smak hos meg. likte designe hennes veldig godt.  det eneste jeg ikke likte med designe hennes, var at headern ble for kjedelig synes jeg. men ellers likte jeg designet veldig godt. det ser ut til at hun har gjort en god innsatts og fikset den ordentlig! bloggen hennes er veldig fin og oversiktlig. fine og morsome bilder i hvert innlegg, og det liker jeg. fordi en blogg uten bilder er kjedelig og jeg synes da den ikke er noe morsom å lese. rett å slett ikke verdt å lese en blogg uten bilder. det blir for kjedelig!
hun har heller ikke blogget så lenge, men synes hun kan ha flere outfits innlegg, fordi på bildene hun har, ser det ut til at hun har veldig fin stil og derfor burde legge ut bilder  i bloggen :)
hun burde også ha litt mer vs også. ellers liker jeg denne bloggen veldig godt, så det er verdt å ta turen innom! :)andreabadendyckbloggno

Andrea

veldig søt jente med en veldig søt blogg! :)
jeg likte headern veldig godt, men designe ellers ble litt kjedelig. men hun har veldig mange bra innlegg og skriver veldig bra synes jeg. hun har bilder i hvert innlegg, og det er viktig! hun også er en blogger som skriver innlegg som man legger merke til! jeg liker at hun har en del outfits bilder. og ellers bare masse koslige bilder :)
bloggen og innleggene er veldig oversiktlig. det jeg også liker ved andres sine blogger er at de legger ut forskjellige sanger, og dette kunne Andrea også gjøre. men utenom det er bloggen hennes også verdt å lese, så ta en titt innom :)viktoriakirstinebloggno


Viktoria Kristine

Viktoria sin blogg var veldig søt. og headern var veldig fin. men også hennes sitt design på bloggen ble litt kjedelig.
men hun har mange fine, morsome innlegg som jeg fikk øye til med en gang. bloggen hennes er veldig ryddig og oversiktlig. hun skriver fint om mote og ting jeg vil lese om! dagens outfit synes jeg er veldig viktig og ha på bloggen sin, og dette har Viktoria greid veldig bra, så plusspluss på det :) hun er også veldig flink til å bruke bilder i hvert innlegg og det liker jeg. hun kunne også hatt musikkinnlegg på bloggen. som dere sikkert skjønner, mener jeg da at hun kan legge ut innlegg hvor hun har musikk til eller eget innlegg med musikk hun liker. men ellers liker jeg bloggen hennes veldig godt. jeg synes det er verdt å stikke innom å se :)myrmelbloggno

Myrmel

synes bloggen hans var ganske morsom. han har for det meste videoblogger, og det liker jeg :)
header hans var utrolig kul/fin! :) designe i et var kjempe stilig. bloggens hans virker mer som en videoblogg enn en vanlig blogg, og det er jo helt greit det. men det er noe ved han..filmene hans er bra! når jeg var innom profilen, ble jeg bare sittende å se på mange av filmene hans, for de var.. vet ikke helt hva jeg skal si. morsome, bra å se? :p heh
men i så fall, dette er en blogg du burde ta en titt innom synes jeg! :)
hva synes du om at jeg har anbefalinger av blogg på bloggen min?
:)
dette ble dagens anmeldelser. så beklager til dere jeg ikke anbefalte denne gangen. men jeg skal ha flere anbefalinger av blogger, så kanskje det blir deg neste gang! :)
men nå skal jeg lage en kopp te til den såre halsen min og lese i boken min.
så vi blogges senere
- suss, Ida ;*

7 kommentarer

CK

06.sep.2009 kl.19:29

Ååh så koselig :D tusen takk! dette satt jeg veldig pris på :)

explode

06.sep.2009 kl.20:34

synes det er bra at du anbefaler blogger : D

Viktoria :)

06.sep.2009 kl.20:53

du sa noe annet til meg ;o haha :)
du har fin blogg btw :)

I og E

07.sep.2009 kl.09:03

Det er bra at du anbefaler blogger !! :D

Fortsett med det, veldig morsomt å se hvem du anbefaler.
Digger bloggen din ;*

Lotte

07.sep.2009 kl.18:45

Syns du skal anbefake bloggen min også, Idaaa! ;*

Lotte

07.sep.2009 kl.18:46

haha, Anbefale**

Susanne Solberg

09.sep.2009 kl.21:54

Jeg sitter her som en synder! Jeg har ikke sett dette før nå, så har ikke takket. ÅÅÅ, føler meg så ffrekk. Men TUSEN takk flotte deg! Setter stor pris på den anbefalningen, virkelig, mener det. Å, jeg føler meg så frekk nå. Du må ha trodd jeg har drete i det. men TUSEN TUSEN TAKK. HA en nydelig dag videre pene skapning :)

Skriv en ny kommentar

Ida Anne

Ida Anne

17, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :)

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits