sleep over

seriøst, nå er jeg bare så utrolig sliten. ikke fordi jeg er fyllesyk eller noe. men for det første føler jeg at formen ikke er på topp, merker at jeg begynner å få en forkjølelse :( og for det andre, så ble det ikke så mye søvn på meg eller Sara i natt.
vi sovnet ikke før rundt halv5-5 tiden, så ble vi jo faen meg vekkt av to morgenfulger som heter Marte og Liliana, som absolutt måtte inn på det rommet jeg og sara sov på, bare for å hente noe og selvfølgelig kødde med meg og sara.

men tilbake til overskriften. så hadde vi skikkelig jentekveld hos Liliana i går. det var meg, Sara,Marte, Liliana og Anniken, men anniken dro hjem litt senere pga. hun var dårlig. men vi spist candy og så på film og for det meste bare kødda og hadde det gøy. vi så filmen The house bunny, og den synes jeg var veldig morsom, verdt å se den! :)
etter en stund når alle ble veldig trøtte bestemte meg og sara for å gå oss en tur :p  da vi kom tilbake så vi filmen bride wars, den filmen var veldig søt og morsom, men ikke sånn jeg ville sett mange ganger.
men jeg fikk tatt noen bilder i går, og jeg sa jeg skulle legge det ut :p hah et blogginnlegg er kjedelig uten bilder, eller hva :p?


dsc00872dsc00874
dsc00871


haha ikke så veldig snasne bilder, menmen :p heh
hvordan var deres gårsdag? :)
men nå skal jeg slappe av litt og lese litt in my book . så vi blogges senere
- suss, Ida ;*


3 kommentarer

KIYASA BAHAMAN

05.sep.2009 kl.14:50

The house bunny er en kjempe søt film synst jeg :D

Natalie, den gale sko-dama

05.sep.2009 kl.14:57

Den var alright. Jeg og ei vennine dro på kino og så rotte netter, men den var dårlig i grunn. House of bunny har jeg lyst å se og Bride wars har jeg sett og den er morsom :-)

sv; Tror de fleste vet det. Joda, det ordner seg nok. Jeg ble bare litt emo når jeg hørte en minneverdig sang :-) Tusen takk for det, synes bloggen din var bra også!

Susanne Solberg

06.sep.2009 kl.04:36

Virker nå som du har kost deg :D Pen du er!!

Skriv en ny kommentar

Ida Anne

Ida Anne

17, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :)

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits