Gleder meg!

Det er en stund siden jeg skrev sist ja. men det er fordi jeg glemmer det. men fikk endelig somlet meg til det nå da. heh. Akkurat nå hører jeg på en av de fineste sangene, jeg har hørt på fra Beyoncè, nemmelig if i where a boy. drit fin sang.  nå spiser jeg noe god mat, og ser litt på csi new york på tv, litt på one tree hill og litt på gossip girl på dataen. men det er før selve Hovedprogramet kommer. Espen Eckbo kommer med nytt program, med nye figurer. noe jeg gleder meg masse til. haha elsker Espen Eckbo, og figurene hans. han er en av favoritt komikerene mine as. utrolig flink med det han driver med as. dreven kar! :D   beundrer det han driver med, fordi han er så flink, og virkelig kan det! gleder meg masse til det! :D ler når jeg tenker på alle de morsome figurene hans, og ler enda mer når jeg tenker på at han har noen nye nå også xD hahah


vet ikke om det er så lurt å skrive om dette i bloggen, men gjør det for det.
jeg har snart bursdag om ikke så lenge. 20 november. og i den anledning, vil jeg gjøre noe kjempe gøy og kult. derfor vil jeg leie lokal. og ha tema bursdag. og jeg har ringt å snakke med litt forskjellig folk nå, så alt er klart utenom en ting. og det er at personen som må leie det (for meg), må være over 18. så kjip som mamma er gidder ikke å gjøre det. så jeg som er så desperat som jeg er, har spurt en del folk nå. men det viser seg at det er ingen som har veldig lyst å gjøre noe sånt for meg. selvfølgelig om det skulle skjedd noe, så hadde jeg betalt alt! så penger er jo ikke noe å tenke på. så håper noen kan hjelpe meg. hadde vært utrolig kult.
jeg har snakket med dette til min utrolig herlige jenter. som prøver og hjelpe meg så godt de kan. de er utrolig snille alle sammen. vet ikke hva jeg skulle gjort uten de! tusen takk. og jeg vet de kommer til å hjelpe meg masse, om vi bare får til dette. skulle blitt en drit kul, stor fest :D hadde vært kjempe gøy.

det er det eneste jeg ønsker meg. at jeg skal få leid lokalet, og at denne festen skal bli kjempe bra. det hadde vært en drøm :D noe det sikkert bare blir også :(
men vi får se hva som skjer :)

men nå skal jeg spise ferdig og se litt mer på csi :)
hadeee<3
           144
det nyeste bilde av meg og Anniken! haha drit gammelt fra i fjor, minner <3 hehe


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida Anne

Ida Anne

17, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :)

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits