kjedelig og trøtt!!

i dag er det tirsdag 7 oktober.
seriøst så trøtt jeg er. virker som jeg ikke har sovet på drit lenge! sitter på skolen å blogger faktisk :p hehe så mye er det å gjøre her liksom. synes vi har så mye prosjekter vi skal levere nå as. blir helt forvirret!!
i dag er det siste dag med trafikalt! jippi sier jeg as. det er jo så kjedelig! seriøst. det blir deilig når vi er er ferdig med det. det har vært tre ganger, med tre timer hver eneste gang. og i dag er det siste og fjerde gangen :D etter det ak njeg øvekjøre :D hehe sikkert mange som øvekjører selvom de ikke har tatt trafikaltgrunnkurs. men ikke jeg nei ;p jeg har jo aldri kjørt en bil en gang :o det nærmeste jeg kommer det, er når jeg sitter ved siden av pappa å styrer ratte :p haha men jeg gleder meg til å øve kjøre as. men gruer meg også :o men forhåpentligvis går det bra :)

denne uken er skikkelig opptatt as. mandag og tirsdag er(og var) det trafikaltgrunnkurs. onsdag har jeg kjempe koslig date med pus :D <3 gleder meg kjempe masse. det er Donna som er pus ja :p hehe blir koslig.
torsdag skal jeg jobbe. og fredag kommer Kine til meg, for helgen :D det blir kjempe kult, gleder meg masse :D
lørdag var det snakk om at det var lokalfest på Eik :D hehe håper det blir noe av. og håper det blir en kjempe bra fest :D hehe er alltid gøy og drikke med Kine. kommer sikkert til å bli en bra helg. hahaha kanskje det blir som vi alltid gjør når Kine kommer. vi leier skummel film, har masse godis og annet digg. og ser den skummle filmen med broren min sent om kvelden :p hehe sånn gjør vi alltid. og denne gangen skal ikke Kine få lov til å bestemme film! fordi når hun bestemmte sist gang, ente det med dårlige filmer hahah :p denne gangen velger jeg :p heheh

gleder meg masse til Kine kommer. vi har masse å snakke om. har ikke sett henne på en stund nå. også håper jeg hele denne helgen, mens Kine er hos meg, blir kjempe bra :D


nussepåådeg ;* <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida Anne

Ida Anne

17, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :)

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits