Seriøst!! :D

han som jeg skrev om tidligere, han jeg savner sånn. nå er det ikke lenge til jeg får se han igjen! :D gleder meg så sykt mye as. har ikke sett han på kjempe lenge nå. så gleder meg sykt til å se han igjen. blir bra :D


savner pus nå :( Donna er seff pusen min :D hvem ellers tihi <3 neida :p har ikke sett henne siden torsdag, da jeg møtte henne, etter jobb da jeg skulle ta bussen hjem.
jeg vet alle fjortissunger skriver på nettby å sånt, at de har en eller flere de ikke kan leve uten ;p haha
men sånn seriøst, så vet jeg ikke hva jeg skulle gjort uten Donna. hun er alltid der for meg. og vi kan snakke om alt og ingen ting i flere timer. og vi merker ikke at det har gått flere timer. en person jeg ikke er redd for å fortelle noen ting til. jeg stoler på hun 110%. Donjeta min aller bestevenn! savner deg når det går lenger tid når vi ikke har vært sammen :(  er så utrolig glad for at jeg har deg. hva skulle jeg gjort uten deg!?  vi er alltid der for hverandre.  har aldri møtt en person som henne. hun betyr mer for meg, enn livet selv! vi burde vært tvillinger, så like som vi er. meninger, tankker å sånt. vi kan se på hverandre, og få totalt lættis, og ingen andre skjønner hva vi ler av. de tidene er elsk. eller egentlig så er alle tider med deg elsk <3 selv om vi går den lengste veien for å komme til skolen på Barkåker, i øs pøs regnvær, når det er drit mørkt. eller om vi sitter hjemme hos Donna med en kopp kaffe (eller te hehe) og bare slapper av. eller om vi er ute med jentene og drikker og har det gøy. ingen ting er det samme uten deg!

elsker deg Donjeta, av hele mitt hjerte! du har blitt storesøtren og tvillingen jeg alltid har ønsket meg!<3
A dare oya, te dua shum moter <3 ditt og mitt språk!<3

p9120283
              twinsiss&me <3

Én kommentar

Donna<3

05.okt.2008 kl.01:10

Man finner aldri en bedre person enn Ida :D
Du er best<3

ELSKER IDA <3

Skriv en ny kommentar

Ida Anne

Ida Anne

17, Horten

jeg er en blid jente som blogger om det som skjer i min hverdag og andre ting som intresserer meg. noen du lurer på, bare å spørre :)

online
Online Casino

Kategorier

Arkiv

hits